Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en waar ik je bij kan helpen.

Wat is Kreeftenberg coaching? Wat kan ik verwachten van een coachsessie?

Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en waar ik je bij kan helpen.

Wat is Kreeftenberg coaching? Wat kan ik verwachten van een coachsessie?

Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en waar ik je bij kan helpen.

Wat is Kreeftenberg coaching? Wat kan ik verwachten van een coachsessie?

COACHTRAJECT

  • Ontdekkingstocht van denken naar voelen en van toepassen naar ervaren;
  • Niet in het verleden, maar in het hier en nu;
  • Ontplooien van talent en potentieel;
  • Vergroten van persoonlijke effectiviteit;
  • Niet zweverig, maar gericht op praktische toepassing;
  • Vijf gesprekken van maximaal 1,5 uur;
  • Kosteloos kennismakingsgesprek.

KENNISMAKINGSGESPREK

Hierbij nodig ik je uit om vrijblijvend en kosteloos kennis te komen maken met mijn manier van coachen.